Nog heel even wachten…..

Oud en Nieuw verdwijnt met rasse schreden in het verleden, het weer is bijzonder zacht voor de tijd van het jaar en de Zuidwal 2019 komt steeds dichterbij, hoewel het dit jaar laat is. Hetgeen wel weer de kansen verhoogd op mooi weer….

Het muziekplatform The Sjulleksounds zijn ondertussen begonnen met hun voorbereidingen voor het Zuidwal feest en negentien bedrijven konden niet wachten tot het officiele moment en hebben zich al aangemeld.

De officiele inschrijving komt steeds dichterbij, op zaterdag 9 maart om 18.00 uur komt het formulier online. Dus…. wil je meedoen en op tijd inschrijven? Klik hiernaast op de Zuidwal Nieuwsbrief om je te abonneren op het laatste nieuws en je wordt als eerste geinformeerd.

Hou daarnaast deze site in de gaten!

-9Dagen -9Uren -23Minuten -37Seconden
Share